case study: Residential

Belgravia Residential

Summer 2015

This was a project on which Treebox were contracted by sensory environment specialist, Sensescape, to install a living wall in...... More..

East London Residential

Spring 2014

Steven and Harvey had seen own living walls and often remarked “we should get one of those.” When they bought their chic...... More..

High-impact feature wall in Notting Hill

Summer 2011

An unsightly side wall in London’s fashionable Notting Hill is transformed by Treebox into a work of art that has become a...... More..

Vertical allotment for vegetables all year round

Summer 2010

A vertical allotment in a narrow garden in Chiswick provides vegetables for the family all year round. Keen cook Syaka Beattie….... More..

Ask Us Any Question You Like

OUR Services

We deliver sustainable urban greening solutions and products that cater for commercial and residential applications.

Residential Commercial

What you are will show in what you do. Thomas Edison